Új időpont 2021. május 26. 20:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2021. 05. 26-án kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2020. 11. 23.,   új időpont: 2021.05.26.)

Kedves Jegyvásárlóink!

november 23-i  20.00- kor kezdődő Boldogan élünk míg meg nem halunk? | Kepes András est a járványhelyzet miatt új időpontban kerül megrendezésre!

Az új időpont: 2021. május 26. 20:00, az előadás helyszíne változatlan!

A megváltott belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra.

Amennyiben nem felel meg az új időpont, az Interticket rendszerén keresztül vásárolt jegyek visszaváltási igényét legkésőbb december 6-ig a  https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas/ címre jelezzék. A helyszínen, személyesen megvásárolt jegyeket a Momkult jegypénztárában tudják visszaváltani.

A Tixa jegyiroda rendszerében vásárolt jegyekkel kapcsolatban keressék meg a Tixa jegyirodát.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

MOMkult

—————————————————————————————————————————————————

Kepes András 2020. novemberben megjelenő „A boldog hülye és az okos depressziós” című új könyvének bemutató előadása. Az előadás végén interaktív beszélgetés.
A Covid-19 járvány miatt dedikálási és könyvásárlási lehetőséget az előadás után nem tudunk biztosítani.

Kepes András újságíró, író, egyetemi tanár, televíziós személyiség, aki hat gyerekkel és unokákkal körülvéve komoly tapasztalatokkal rendelkezik családi téren. A vetítéssel színesített előadásban – saját történeteire és tudományos  ismereteire is támaszkodva – olyan témák kerülnek szóba, mint a házasság  és a boldogság kapcsolata, a hűség, féltékenység,  vagy a szórakoztató kamaszkor. Kepes András külföldi  példákon is bemutatja, hogyan közelítenek hasonló kérdésekhez a távoli kultúrák.

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár.
Munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel ismerték el. Elnyerte többek között a Táncsics Mihály-díjat (1991), a Joseph Pulitzer-emlékdíjat (1994), a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét (1998) és a Prima díjat (2011). Világkép című szubjektív esszé-regényét, 2016-ban a szakmai zsűri az év tíz legjobb könyve közé választott és 2017-ben elnyerte a Libri Irodalmi Közönségdíjat.

Szervező: Infúzió Produkció

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)