Új időpont 2021. június 10. 19:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2021. 06. 10-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2021. 04. 25.,  eredeti pótidőpont;  új időpont: 2021.06.10.)

Tisztelt Közönségünk!

A 2021. június 1. kedd 19:00 órára meghirdetett Bárest című kulturális esemény új időpontban kerül megrendezésre. Az Önök biztonsága érdekében az esemény korlátozott nézőszám mellett látogatható

Az esemény új időpontja: 2021. június 10. csütörtök 19:00 óra

Jegyek kaphatók a czf.jegy.hu oldalon.

Új jegyárak:

Földszint (asztalos ültetés)

2 fős asztalok: 11 000 Ft/asztal;

4 fős asztalok: 20 000 Ft/asztal;

6-10 fős asztalok: 26 000 Ft/asztal

Karzat (széksoros ültetés):

2900 Ft/fő

A hatályos jogszabályok értelmében a belépés kizárólag saját névre szóló védettségi igazolvánnyal és személyazonosságot igazoló hatósági igazolvánnyal lehetséges (életkortól függetlenül).

Tájékoztató a MOMkultban megvalósuló rendezvények részvételi feltételeiről:
A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendeletnek megfelelően, valamint a helyszínt üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. belső rendelkezései szerint a 2021.06.10-én megrendezésre kerülő „Bárest” kulturális eseményen kizárólag azon koronavírus ellen védett személyek (életkortól függetlenül) vehetnek részt, akik ezt védettségi igazolvánnyal tudják igazolni! A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány (plasztik kártya) és a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatásával és ellenőrzésével a belépéskor történik. Kérjük a látogatókat, hogy a gyors, torlódásmentes bejutást segítsék az igazolványok előkészítésével. Az ellenőrzés a beléptetés idejét meghosszabbíthatja, kérjük, hogy lehetőség szerint korábban érkezzenek a helyszínre!

A ruhatár zárva tart.

A MOMkult nézőterét és vendégforgalmi tereit hidegködképzési technikával fertőtlenítjük, rendelkezésre állnak kézfertőtlenítő állomások, valamint a színházteremben ritkított széksorokkal, nagyobb távolságban foglalhatnak helyet egymástól a látogatók. A MOMkult teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró arcmaszk viselése.  
Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, ne jöjjön el az eseményre, ezzel elkerülve nézőtársai egészségének és az esemény biztonságos lebonyolításának veszélyeztetését.

—————————————————————————————————————————————
A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók az előadás időpontjáig. A MOMkult jegypénztárában személyesen vásárolt jegyeket a program@momkult.hu e-mail címen keresztül lehet visszaváltani. A Zeneakadémia jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken lehet érdeklődni: Tel.: 06-1-321-0690, e-mail: zeneakademia@interticket.hu

A korábban megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra, vagy visszaválthatók az előadás időpontjáig.

MOMkultban személyes ügyfélfogadásra a jelenleg érvényes 484/2020. (XI.10.) Korm.rendelet miatt nincs lehetőség, az online vagy a helyszínen vásárolt jegyek visszaváltása a program@momkult.hu email címen vagy a 06-70/908-41-05 telefonszámokon lehetséges.

————————————————————————————————————————————————————-

Cziffra csillag volt a budapesti éjszakában, népes rajongótáborral. A Cziffra Fesztiválnak immár hagyománya, hogy báresteken idézze meg a művész bárzongorista éveit, és a 40-es 50-es évek édes-kesernyés, egyedi hangvételű zenei stílusát valamint a két világháború közötti évek charleston froxtrott muzsikáját. Ezt a hagulatot a MOMkult lokállá alakított színháztermében a Hot Jazz Band mellett Sárközy Lajos és zenekara idézi meg. Bősze Ádám pedig megannyi korabeli anekdotával repíti vissza a közönséget a múltba időutazásuk során.

A fotókat készítette:

Hot Jazz Band (fotó: Mario Grey), Sárközy Lajos és zenekara (fotó: Sake Elzinga)

JEGYÁRAK:
Földszint (asztalos ültetés)
2 fős asztalok: 11 000 Ft/asztal;
4 fős asztalok: 20 000 Ft/asztal;
6-10 fős asztalok: 26 000 Ft/asztal
Karzat (széksoros ültetés):
2900 Ft/fő


A rendezvény a Cziffra György-Emlékév programsorozatának része – a további eseményeket keresse a cziffra100.com oldalon.

Kiemelt szponzor: MVM

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg