Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

Több mint 70 település / 250 helyszín / 350 program / 3000 fellépő

2020. március 16 és 22 között hatodik alkalommal kerül megrendezésre Johann Sebastian Bach születése évfordulójának alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivál.
Hét nap, amikor Budapesten és több vidéki városban Bach zenéje szólítja meg az érdeklődőket, úgy a hangversenytermekben, mint a templomokban, iskolákban, kórházakban, aluljárókban és köztereken.

Csáki András, Miskolczi Anita, Manuel B. Camino és Bojta Zsuzsanna a latin zene iránt érzett szenvedélyes szerelem és az eddigi közös munkák során kialakult harmónia kapcsán döntöttek úgy, hogy 2018 tavaszán megalapítják a Volver La Vida nevű latin együttest.

Zenéjük felöleli a latin népek zenéjét Dél-Amerikától Spanyolországig és a mexikói daloktól a forró tangókig. Mindezeket saját hangszerelésben és az alkalomhoz illő összeállításban adják elő koncerttermektől fesztiválokon át világszerte, a latin zene szabadságát élvezve és kifejezve.

Az együttes állandó vendégművészei: Thiago Bertoldi brazil zongoraművész és Devich Benedek nagybőgőművész.

A csapat tagjait képezik még: Jeszenszky-Böhm Attila argentin-magyar zeneszerző és Riederauer Richárd zenei vezető.

A koncert első felében Bach-ot szólaltatja meg minden művész a saját hangszerén, és két ária is elhangzik az együttes számára komponált különleges hangszeres átiratokban.
A koncert második felében Bach-hoz kapcsolható latin-amerikai műveket hallhatunk Jeszenszky-Böhm Attila kizárólag az együttes számára írt hangszerelésében.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)