Magyar leiras:

Az instrumentális jazz world zenekar, az Azur Blue Band, Veress Gábor Csaba (gitáros-zeneszerző) és Kertész Ákos (ütőhangszeres, billentyűs, hangszerelő) formációja. A zenekar nevét a „Nagy kékség” című Luc Besson-film és az Amerikában világhíressé vált magyar gitáros, Szabó Gábor egyik 1971-es felvétele (Azure Blue) ihlette.

Veress Gábor Csaba játszott a Latin Combo Band-ben, az Imago Mundi Project-ben, Jeszenszky István spirituális zenésszel Indiában és itthon az Új Világok Hangja zenekarral, Pablo Arellano mexikói zongoristával, számos neves hazai világzenei előadóval, továbbá gitáros-szerzője az Amatild világzenei együttesnek is.
Kertész Ákos (Szirtes Edina Mókus és a Fabula Rasa, Zűrös Banda, Tót-Bagi Csaba Balkan Union) eddigi pályafutása során fellépett a hazai jazz- és világzenei élet szinte valamennyi vezető művészével és olyan kiemelkedő külföldi előadókkal, mint Al Di Meola, Mike Stern, Trilok Gurtu, Fausto Beccalossi, Rhani Crija (Sting).

Pfeff Márton a basszusgitáros korábban a jazzt játszó Aquarell zenekarban játszott, majd a Borsodi Blues Collective tagjaként vált a hazai blues élet ismert és elismert basszusgitárosává. Jelenleg Little G. európai zenekarának is tagja.

A zenekar Binder Norbert billentyűssel egészül ki (Borsodi Blues Collective, Transform Project), aki fiatal kora ellenére sok műfajban jártas és számos zenekarban játszik, mint vendégzenész. A Marosvásárhelyi Nemzetközi Egyetemista Jazzfesztiválon I. helyezést elérve a legjobb hangszeres díját kapta, míg a Vukán György – Creatív Art díj versenyén III. helyezést ért el.

A zenekar tagjai: Veress Gábor Csaba (gitár), Kertész Ákos (dob, ütőhangszerek), Binder Norbert (billentyűs hangszerek), Pfeff Márton (basszusgitár)