Görög Ibolya előadása az ünnepek üzleti protokolljának szabályairól.
Példákkal kitér az ajándékozás, a céges partik, az ünnepélyes alkalmak szervezésére, étkezési, öltözködési és viselkedési kérdéseire.
Megtudhatjuk, hogy a formális eseményeken tálalt gyümölcsök közül melyiket illik kézzel enni, melyik kerülendő, kinek illik parfümöt ajándékozni, milyen virágból hány szálas csokrot kell készíttetni, és hogyan lehet az ajándékokat diszkréten logózni.
A szakértő biztatja a közönséget, hogy akár kényes, személyes kérdésekre is szívesen válaszol.
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk látogatóinknak és hatékonyabbá tegyük weboldalunk működését. A sütik kis méretű adatfájlok, amelyet a weboldal helyez el a böngészésre használt eszközünkön. A sütik elmentik a böngészési adatainkat, így a weboldalunk következő meglátogatásakor oldalunk felismeri a böngészőt és kényelmesebbé teheti számunkra az oldalunk használatát.
A sütikről bővebben az Adatvédelmi irányelvekben olvashat.