Magyar leiras:

Az újjászületés és az újrakezdés minden aspektusát járják körbe a rendezvényen résztvevők. Van, akinek egy komoly sorsfordulat után, új életet kell kezdenie, szinte a nulláról. Erről mesél majd Lippai Marianna, aki nyolc éven át ápolta gyógyíthatatlan beteg gyermekét, míg el kellett búcsúznia tőle.

Van, aki átéli saját halálát, de kap egy második esélyt, visszatérhet a testébe, és új alapokra helyezheti az életét. Ez történt Müller Péterrel, a magyar ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakjával. Ezután az élmény után, Péter betekintést nyert több korábbi életébe is, ezekről is szívesen mesél nekünk. Valamint arról, hogy mindenkinek megvan a maga sorsfeladata, ami csak az övé.

A legtöbben az életünk során kapott kisebb-nagyobb pofonoknak, leckéknek „hála” folyamatosan alakulunk, változunk, fejlődünk, és ezáltal talán fokozatosan jobb emberré válunk. Ezekről a formáló élményekről mesél nekünk Sebestyén Balázs, valamint arról, hogyan került közel hozzá a buddhizmus.

A rendezvény háziasszonya, a Feel SOUL Good Lélekközösség alapítója: Peller Mariann.

A rendezvény nem sajtónyilvános, így az ott elhangzottakról kép- és hanganyag készítése a szervezők írásbeli hozzájárulása nélkül tilos. Az előadók által tett nyilatkozatok megjelentetése (online felületeketen, nyomtatott formában stb.) nem engedélyezett.