Magyar leiras:

Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
______________________________________________________________________________________

A Magyar Krónika kulturális magazin inspiráló portrékkal mutat be kiemelkedő magyar művészeket, tudósokat, innovációkat, történeteket. A magazin most induló beszélgető-est sorozatával kilép a print és az online sajtó kereteiből, hogy lapbemutatóin a közönséggel szoros interakcióban, közösen gondolkodjon együtt a lap filozófiája mentén. A havi rendszerességű beszélgetés célja a közösségépítés, a történetmesélés, az értékek közvetítése és bemutatása, a személyes találkozások megteremtése.

A MOMkulttal való partnerségben minden hónapban az aktuális lapszám tematikájához kapcsolódóan meghívott vendégekkel történő beszélgetés indítja a közönséggel való együttgondolkodást. 

Márciusban Dr. Tringer László professzor emeritus lesz a Magyar Krónika magazin vendége; a gyógyító beszélgetések, a test és lélek egészségének kapcsolata, a pszichológus személyiségfejlődése témák vezetik fel az találkozót. 

A beszélgetést Meszleny Zita a Magyar Krónika magazin főszerkesztő-helyettese moderálja.