Magyar leiras:

Az előadás a MOM Kulturális Központ előre meghirdetett, belépőjegyes, ültetett, kulturális/művészeti eseményevédettségi igazolvány nélkül is látogatható.
A maszk használata nem kötelező, de továbbra is javasolt.
Együttműködésüket köszönjük!

Szabadtéri mozizás a MOMkult kertjében; székek, padok, csillagok… s ha a vendégek hoznak, pokrócok.

A Vasembert is jegyző Jon Favreau ezúttal Rudyard Kipling klasszikusából forgatott élőszereplős filmet, amit a Disney azonos című animációja inspirált. A kaland során Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel, Sir Kánnal találja szembe magát. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit addig ismert, és lenyűgöző utazásra indul, melynek során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira, a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik, akik nem biztos, hogy a legjobb szándékkal közelítenek hozzá.

A MOZI.KERT látogatásának házirendje

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt kellemes, nyáresti kikapcsolódást ígérő filmvetítéseinkre a MOMkult ligetes kertjében.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A férőhelyek száma korlátozott, kérjük, hogy részvételi szándékát  IDE  kattintva jelezze.

A megváltott jeggyel a belső kertben található padokon, székeken, párnákon és a fűben foglalhatnak helyet.