Magyar leiras:

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a 2022. május 22-i „80 éves Barbra Streisand” koncert elhalasztva, későbbi időpontban 2022. május 30-án kerül megtartásra a Kupolateremben.
_______________________________________________________________________________________
Azon programoknál, ahol a helyszín sajátosságai miatt nem tartható a látogatók közötti másfél méter, továbbra is ajánljuk a maszk viselését.
_______________________________________________________________________________________

A kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer 2022-ben ünnepli 80. születésnapját. Streisand nem csupán egyetlen stílus. Streisand nem csak egy énekes. Streisand mesél.

Ester is mesél a közönségnek szerelemről, kapcsolatokról, örömről, bánatról, veszteségekről, hitről. S teszi ezt olyan dalokon keresztül, amiket a zenei élet legnagyobb zeneszerzői, dalszövegírói alkottak.

Gazdag hangszerelés, feledhetetlen dallamok, elgondolkodtató szövegek, amelyek többnyire eredeti, angol nyelven csendülnek fel. Jól ismert filmzenék, musical betétek, jazz balladák, érzelmes bluesok, pop slágerek hangzanak el a koncerten.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)