Magyar leiras:

Ha június, akkor Napfényes Fesztivál! Szeretettel várjuk a család minden tagját a holisztikus egészségszemlélet egyik legnagyobb és legszínesebb hazai rendezvényére, melynek idén a patinás MOMkult ad otthont. Neves előadók, igényes szórakozás, önismereti és kézműves foglalkozások, természetgyógyászati konzultációk és workshopok – ez mind megtalálható a fesztivál kínálatában, ahogy szokásunkhoz híven az egészséges ételek, illetve a vásár is. Mindez egy koncertjegy áráért!

Előadóink: Prof. Dr. Bagdy Emőke pszichológus, Laár András előadóművész és spirituális gondolkodó, Grandpierre Atilla kutató és író, Paksi Zoltán asztrozófus, illetve Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsész.

Sztárvendégek: Kökény Attila énekes, Hajnóczy Soma világbajnok bűvész, a beatboxot a fúvós zenével ötvöző Jammal & The GrooveTroop, a cirkusz-színházi produkciót bemutató Időutazók Társulat, illetve Kövi Szabolcs instrumentális művész.

Főzőshowt tart a nap során Kovács Zoltán, illetve Szikra Dávid vegán séfek.

Gyermekszínpad: Ametist Bábszínház – Mazsola és TádéKatáng zenekar, Kőhalmi Ferenc bűvész, a Kuttyomfitty Társulat mesejátéka, Tündérkert Bábcsoport és Törpemuzsika Zenekar.

További programok: környezetvédelmi sátor, élményfestés, impró színház, zsonglőrködés, szabadtéri játékok, társasjáték sarok – és még sok izgalmas lehetőség!

„Tanulás, felismerés, szórakozás, élmény” – Várunk szeretettel minden érdeklődőt jubileumi, 20. rendezvényünkön!

A fesztivál honlapja:
https://napfenyesfesztival.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/napfenyesfesztival