Magyar leiras:

Kollár-Klemencz László új produkcióval lép a közönség elé a Budapest Bárból ismert Farkas Róbert és a Katona József Színház zeneszerzője, Dargay Marcell kíséretében.

Új fordításban és új hangszerelésben szólal meg Jacques Brel, Yves Montand, Dalida, V Viszockij, Johnny Cash, Benjamin Clementine, Cseh Tamás, Paolo Conte, Marlene Dietrich és még sokan mások.
“Lesznek klasszikus francia sanzonok, a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek nagy klasszikusai, valamint a kortárs popkultúrából ehhez a hangulathoz illő dalok.“ – árulta el Kollár-Klemencz László.

“Meg kell a szívnek szakadni, ha az ember Kollár-Klemenczet hallgat. Csak merengeni lehet mellette, esetleg döbbenten, kitárt karral állni: „ki gondolta volna, hogy ilyen sok kráter, régi seb van ott, az örökké meggyógyuló lélekben?!” Laci nem szépeleg, mert elég bátor, hogy szeresse a világot és magát. Tud elmélyülni, és el is meri engedni a gyeplőt. Gyönyörű sanzonok, régi nagy balladák, legendás dalok metamorfózisa ez a lemez, mind lenyűgöző Kollár-Klemenczi köpenyben vált varázslatos kortárs zenévé.” – nyilatkozik a prodikcióról Grecsó Krisztián