Magyar leiras:

Tisztelt Látogatóink!
A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak. A korlátozások határozatlan idejűek, a jelen program érintettsége még bizonytalan. A koncertre a jegyeket a Zsidó Művészeti Napok szervezője értékesíti, vásárlással és a program esetleges elhalasztásával kapcsolatban az info@zsidomuveszetinapok.hu e-mailcímen lehet érdeklődni. 

Vendég: Grecsó Krisztián

A Budapest Bár koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. Így volt ez a 2019-es Zsidó Művészeti Napokon és így lesz 2020 májusában is!

Az együttes vonzerejét a zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. Védjegyük az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza.

A kávéházi hangulathoz az irodalom is hozzátartozik, melyről Grecsó Krisztián, író gondoskodik.