Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2020. 11. 12-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2020. 05. 27., pótelőadás: 2020. 11.12.)

A MOMkult a Zsidó Művészeti Napok programsorozatnaknak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs. Az alábbiakban közöljük Dr. Vadas Vera, ZsiMü igazgatójának közleményét:

“Lehet sokan meglepődnek, amikor e közlemény első mondatát olvassák, de így igaz:
Nem marad el a Zsidó Művészeti Napok rendezvénysorozata.
A május 20. és június 2. közötti időszakra tervezett rendezvénysorozat előkészítése már 2019 eleje óta folyik, hiszen mindazon programok, melyeknek nem jutott hely 2019-re, automatikusan áthelyeződtek 2020-ra. Senki ne higgye, hogy egy rendezvénysorozat előkészítése csupán egy év munkája. Sokan munkálkodtunk és munkálkodunk azon, hogy az 5 éves ZsiMü hiánytalanul és sikeresen megvalósuljon, bár nem reménykedünk abban, hogy menetrendszerűen május 20. és június 2. között, de abban reménykedünk és hiszünk, hogy 2020. szeptember 20. és 2021 május között a meghirdetett programjainkat, sőt annál többet is sikerül közönségünk számára bemutatni.
Amikor 5 évvel ezelőtt gondolkodtunk, hogy mi legyen a rendezvénysorozatunk új neve azért döntöttünk az eleinte nehézkesnek tűnő. “Zsidó Művészeti Napok” elnevezés mellett, mert ez a név, időben és térben rugalmasságot biztosít számunkra. A “napok” lehetnek tavasszal és télen, nyáron vagy ősszel. A lényeg a tartalom és a színvonal. Áthidaltuk a hosszú név okozta problémát is, hiszen már évek óta csak ZsiMü-nek becézi a művész társadalom és a közönségünk is a rendezvényünket.
Szóval a lényeg az, hogy keressék a meghirdetett programok mellett a ZsiMü logót és akkor biztosak lehetnek a színvonalba, és abban, hogy sem a művészekben, sem a szervezőkben nem fognak csalódni. Mi mindent megteszünk ennek érdekében.
Az új időpontok “megtalálása, kiválasztása” nem egyszerű feladat számunkra, igyekszünk mindenki kedvére tenni, és a művészekkel, helyszínekkel újraegyeztetni. Hiszünk a jó együttműködésben és abban, hogy a vírus legyőzése után programjainkat még inkább szeretni fogja közönségünk.”

Az előadásainkra eddig megváltott jegyek természetesen érvényesek lesznek, de azok számára, akiknek az új időpont esetleg nem felel meg, az Interticket-en keresztül visszaváltási lehetőséget biztosítunk, nem csak az online, hanem a offline jegyirodákban megváltott jegyekre is.

Visszaváltás itt! 

——

Vendég: Grecsó Krisztián

A Budapest Bár koncertekben az a jó, hogy mindig más élményt nyújtanak. Így volt ez a 2019-es Zsidó Művészeti Napokon és így lesz 2020 novemberében is!

Az együttes vonzerejét a zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenegy énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. Védjegyük az 1920-30-as évekbeli budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza.

A kávéházi hangulathoz az irodalom is hozzátartozik, melyről Grecsó Krisztián, író gondoskodik.

    Jegyinfó | űrlap

    Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
    (jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)