Magyar leiras:

Kepes András 2020. novemberben megjelenő “A boldog hülye és az okos depressziós” című új könyvének bemutató előadása. Az előadás végén interaktív beszélgetés.
A műsor végén dedikálást biztosítunk egybekötött helyszíni értékesítéssel.

Kepes András újságíró, író, egyetemi tanár, televíziós személyiség, aki hat gyerekkel és unokákkal körülvéve komoly tapasztalatokkal rendelkezik családi téren. A vetítéssel színesített előadásban – saját történeteire és tudományos  ismereteire is támaszkodva – olyan témák kerülnek szóba, mint a házasság  és a boldogság kapcsolata, a hűség, féltékenység,  vagy a szórakoztató kamaszkor. Kepes András külföldi  példákon is bemutatja, hogyan közelítenek hasonló kérdésekhez a távoli kultúrák.

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár.
Munkásságát számos díjjal és kitüntetéssel ismerték el. Elnyerte többek között a Táncsics Mihály-díjat (1991), a Joseph Pulitzer-emlékdíjat (1994), a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét (1998) és a Prima díjat (2011). Világkép című szubjektív esszé-regényét, 2016-ban a szakmai zsűri az év tíz legjobb könyve közé választott és 2017-ben elnyerte a Libri Irodalmi Közönségdíjat.

Szervező: Infúzió Produkció