Magyar leiras:

SÖVEGJÁRTÓ ÁRON színművész önálló estje
Pezsgő 80 perces előadás intelligens humorral, próza, vers, zene mix.

Sövegjártó Áron a TikTok-on indította VERSmindenÁRON nevű profilját, majd a Youtube-on is felépítette csatornáját; klasszikus és kortárs versek, klasszikusnak tekinthető slágerek szövegeit verseli el szellemes színészi játékkal körítve.

ÉLETRAJZ:
Sövegjártó Áron 1980-ban született Sopronban. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt. 1999-2002 között a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. Játszott a Soproni Petőfi Színházban, a Miskolci Nemzeti Színházban, a József Attila Színházban, a Turay Ida Színházban és a Madách Színházban.

Magáról így vall:
“Színész, énekes vagyok, aki 2003. óta koptatja a színházak deszkáit. A szerencse kegyeltjeként ezidáig több, mint 2000 előadásban játszhattam, körülbelül 80 szerepet, amik közül approximatíve (ami ugyanazt jelenti, mint a kb.) 50 főszerep volt.
Alul elolvoshatjátok a színházak, szerepek és díjak listáját, de ami talán a legfontosabb, hogy ALKOTÓ, KREATÍV ember vagyok, és ebből a kreatív lángolásból született meg a VERS mindenÁRON komoly versekkel foglalkozó YouTube csatorna is, illetve a dalszövegeket feldolgozó TikTok csatorna is. Mindkét produkció a szívem csücske és hiszem, hogy a művészetben nem szabad műfaji korlátokat felállítani, minden lehet silány és ócska és lehet értékes és minőségi is. Bízom benne, hogy az utóbbit képviselem.
Őszintén szólva sohasem gondoltam volna, hogy ekkora sikere és követőtábora lesz ezeknek a dolognak, mindenesetre nagyon boldog és még elhivatottabb vagyok ettől, illetve tőletek.”