Magyar leiras:

Folytatódik a tavalyi évadban nagy sikerrel debütált EGY ÉLETEM életrajzi stand up sorozat, amiben híres művészek mesélnek az életükről, a számukra meghatározó pillanatokról és kalandokról. Személyesség, humor, kitárulkozás – ezek az Egy életem estek kulcsszavai. Itt a forgatókönyvet valóban az élet írja.

Thuróczy Szabolcs az egyik legnépszerűbb magyar színész. Rengeteg filmben (Tiszta szívvel, Larry, Drakulics elvtárs, Koccanás), sorozatban (Aranyélet, Társas játék, Besúgó), színházi előadásban (Pintér Béla Társulat) láthattuk. Minden figurából képes izgalmas, összetett karaktert felépíteni. Pedig nem is színésznek tanult, soha nem felvételizett a Színművészeti Főiskolára.

A tirpák Robert De Niro – színész barátai csak így hívják. És a jó poénoknak mindig van alapja. 

A nyírségi fiú eleinte focistának készült, a Nyíregyházi Spartacus középpályása volt 18 éves koráig, ami után megszólította őt a művészet. Szülői nyomásra elvégezte a jogi egyetemet, de közben Gaál Erzsébet és Zsótér Sándor előadásaiban szerepelve átesett a színpadi tűzkeresztségen, majd beindult vele az élet: jöttek a felkérések, a filmek, a kihívások.

„Egy élete, egy halála” – Thuróczy Szabolcs ezen az estén kiáll a nézők elé és elmeséli az életét.