Magyar leiras:

Dr. Buda László pszichiáter orvos és pszichoterapeuta legújabb könyvének, a Mit üzen az életed? c. kötetének budapesti, megjelenés előtti bemutatóján az élő emberi test és annak betegségei, azok lelki megnyilvánulásai nyomán folytatott kommunikációval való kutatásait osztja meg a közönséggel.
Kutatóorvosi szakterülete (lelki problémák kategorizálása, diagnosztikai címkék osztályozása, pszichopatológiai magyarázatok megalkotása) – több évtizedes – tapasztalatai alapján ma már önismereti és képző csoportokat vezet, egyéni konzultációkat és előadásokat tart, az emberi lélek dolgainak előítéletmentes, szeretetteli elfogadásával, a nehézségek, elakadások, megfagyások feloldódásának kreatív előmozdításával foglalkozik.
A novemberi előadása során Buda László friss kutatásainak eredményeit felhasználva segíti hallgatóságát közelebb ahhoz, hogy saját életüket, viszonyrendszerüket, betegségeiket, kapcsolataikat több szempontból megvizsgálva harmonikusabb, minőségibb és egészségesebb színvonalon tudják megélni.

Angol leiras: