Új időpont 2020. október 25. 20:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A koncert új időpontban kerül megtartásra, az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

——

A hazai kultrock képviselője több mint négy évtizedes pályafutása alatt huszonnégy lemezt, három DVD-t jelentetett meg és számtalan koncertet adott.

Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom…, Kutya világ, Minden viharon át, Ne zavarjon senki, Magányos utazó, Minden percért kár – számos korosztály számára ismerősen csenghetnek Vörös István dalai.

Vörös István énekes, gitáros, dalszerző tizenhét évesen került Radics Béla helyére a Nevada zenekarba, majd több zenekar (Hadirock, Prognózis, Vörös István és a Prognózis) alapítása után, 1999-től, saját nevén koncertezik, illetve jelenteti meg lemezeit.

A koncert napján jelenik meg Vörös István legújabb, Anyu levelei című albuma.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)