Új időpont 2020. október 12. 19:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2020. 10. 12-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2020. 04. 11., pótelőadás: 2020. 10.12.)

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

Az előadás új időpontban kerül megtartásra, az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

—–

Vári Bertalan társulata 2011 márciusa óta működik, a Varidance a sokszínű magyar néptánchagyomány és -kultúra elemeiből merít ihletet, melyet különböző táncstílusokkal – sztepp, hip-hop, kortárs – ötvöz és egy modern, egyedi produkcióvá alakít.

A VERSLÁBAK több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darab, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének érdeklődésére tarthat számot.

A FALKA című táncjáték egy kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)