Új időpont 2020. november 16. 20:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOMkult a GetCloser Concerts programnak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs. Az alábbiakban közöljük a szervező GetCloser Concerts közleményét:

Kedves Vendégeink!

Akinek az új időpont nem felel meg, a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk, a visszaváltási igény jelzésének határideje: 2020. április 6. 23:59.

Ha jegyeiket a getcloserconcerts.com oldalon vették, visszaváltási igényükkel kapcsolatban a hello@getcloserconcerts.com címre írhatnak, ha a jegy.hu oldalon, akkor visszaváltási igényükkel kapcsolatban a interticket@interticket.hu címre írhatnak.

Részletes információk itt találhatóak: https://getcloserconcerts.com/gyakori-kerdesek/

Megértésüket köszönjük!

Shai Maestro különleges zenei világában a tradicionális jazz találkozik a kortárs zeneszerzés és az improvizáció formabontó elemeivel.

2006-ban csatlakozott a világhírű izraeli bőgős, Avishai Cohen zenekarához, akikkel  több jelentős hangversenyteremben és fesztiválon megfordult.

2010-ben megalapította saját formációját, a Shai Maestro Triót, melynek két tagja a perui bőgős, Jorge Roeder és Ziv Ravitz. Albumaikon a romantikus balladáktól a légiesen improvizatív szerzeményeken át rockba hajló szerzemények is szerepelnek. A trió ötödik lemeze már napjaink egyik legfontosabb kiadójánál, az ECM-nél jelent meg 2018-ban The Dream Thief címmel.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)