Új időpont 2020. szeptember 28. 20:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOMkult a GetCloser Latin Fest programnak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs. Az alábbiakban közöljük a szervező GetCloser Concerts közleményét:

Kedves Vendégeink!

Akinek az új időpont nem felel meg, a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk, a visszaváltási igény jelzésének határideje: 2020. április 6. 23:59.

Ha jegyeiket a getcloserconcerts.com oldalon vették, visszaváltási igényükkel kapcsolatban a hello@getcloserconcerts.com címre írhatnak, ha a jegy.hu oldalon, akkor visszaváltási igényükkel kapcsolatban a interticket@interticket.hu címre írhatnak.

Részletes információk itt találhatóak: https://getcloserconcerts.com/gyakori-kerdesek/

Megértésüket köszönjük!

Daniel Melingo a tangó-sanzon műfajt megújító zenei alkimista,  ugyanolyan rejtélyes, mint maga a tangó, az a különös, perzselő zene, amely szenvedély nélkül nem létezik.
Zenéjében egyszerre szól szent és profán, hegedű, tangóharmonika, gitár, bőgő hajol az érces hang után, buja bősége, egyedisége ellenére hangzása mégis merészen puritán, mint a bordélyok egy áttáncolt éjszaka után.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)