Új időpont 2020. augusztus 04. 20:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOMkult a GetCloser Latin Fest programnak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs. Az alábbiakban közöljük a szervező GetCloser Concerts közleményét:

Kedves Vendégeink!

Akinek az új időpont nem felel meg, a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk, a visszaváltási igény jelzésének határideje: 2020. április 6. 23:59.

Ha jegyeiket a getcloserconcerts.com oldalon vették, visszaváltási igényükkel kapcsolatban a hello@getcloserconcerts.com címre írhatnak, ha a jegy.hu oldalon, akkor visszaváltási igényükkel kapcsolatban a interticket@interticket.hu címre írhatnak.

Részletes információk itt találhatóak: https://getcloserconcerts.com/gyakori-kerdesek/

Megértésüket köszönjük!

Kétség nélkül Mayito Rivera, a „El Poeta de la Rumba – a rumba költője”, egyike az öt legnevesebb kubai énekesnek, legyen szó akár sonról, rumbáról, salsáról, boleroról, vagy akár timbáról, mindegyik műfajban otthonosan mozog.
Több, mint húsz éven keresztül a világhírű kubai zenekar, a Los Van Van énekeseként és arcaként ismerték a kubai ritmusok rajongói, az együttes Grammy-díjjal is büszkélkedhet, a szólólemezét pedig jelölték rá.
Rivera 2011-ben kilépett a zenekarból és önálló karrierbe kezdett saját zenekara, a Sons of Cuba vezetőjeként.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)