Új időpont 2020. október 21. 20:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOMkult a GetCloser Latin Fest programnak terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, a jegyekkel kapcsolatban intézkedési joga nincs. Az alábbiakban közöljük a szervező GetCloser Concerts közleményét:

Kedves Vendégeink!

Akinek az új időpont nem felel meg, a megvásárolt jegyeket visszaváltjuk, a visszaváltási igény jelzésének határideje: 2020. április 6. 23:59.

Ha jegyeiket a getcloserconcerts.com oldalon vették, visszaváltási igényükkel kapcsolatban a hello@getcloserconcerts.com címre írhatnak, ha a jegy.hu oldalon, akkor visszaváltási igényükkel kapcsolatban a interticket@interticket.hu címre írhatnak.

Részletes információk itt találhatóak: https://getcloserconcerts.com/gyakori-kerdesek/

Megértésüket köszönjük!

Négy gyönyörű hölgy, flamenco ritmus és érzéki koreográfia. Ez a spanyol Las Migas.

A Las Migast alkotó hölgyek Spanyolország négy különböző tájáról, különböző kultúrájú városából származnak, mégis közös a szenvedélyük, a flamenco. Koncertjeiken feszes latin ritmusok, gitár- és hegedűszólók, valamint erőteljes énekhang tölti be a színpadot. A 2016-ban megjelent harmadik albumuk, a Vente Conmigo Latin Grammy-díj jelölést kapott, mint a legjobb flamenco felvétel. A 2019-ben tizenöt éves zenekar a legnevesebb világzenei fesztiválokon lépett már fel.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)