Új időpont 2020. július 29. 19:00 Magyar leiras:

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

2020-ban vadonatúj koncert műsorral, és új show-val jelentkezik Kalmus Felicián, a crossover csellóművész.

A koncerten a cselló ezer színe elevenedik meg hol elementáris erővel, hol elképesztő lágyságával.  Zenei sármja megnyitja a hallgatók szívét és átvezeti egy új, izgalmas, zenei álomvilágba. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást, az elektronikus-, és pop zenei elemeket. Tisztelettel nyúl a klasszikusokhoz, de ledönti a zenei tabukat, új élettel tölti fel a régi kereteket.

2018 nyarán Great Great Grandma címmel jelent meg első önálló albuma, melyben ismert népdal motívumokból merített ihletet.

2019-ben a keringők és etűdök világába kalauzolja a hallgatót No2 című lemezének dalain keresztül. Az albumon található tizenegy vadonatúj dal mind Felicián saját szerzeménye, zenei sokszínűségének izgalmas lenyomata.

Múlt és jelen műfajok és stílusok, olyan harmóniában fonódnak egybe játékában, hogy az egész estén át tartó katarzis még hosszú ideig elkíséri a hallgatókat. A látvány ezúttal is a tőle megszokott meglepetéseket, rendkívüli megoldásokat tartogatja majd a közönségnek.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)