Magyar leiras:

Felhívjuk látogatóink szíves figyelmét, hogy a MOMkult épületében a maszkviselés kötelező!
________________________________________________________________________________________

Az Urban Verbunk Társulat művészeti igazgatói, Moussa Ahmed és Tóth Judit a New York Lincoln Center színpadától, a Riói Olimpián kersztül egészen Károly Herceg 70. születésnapjáig képviseltük már a magyar kultúrát.

ELEMEK  TÁNCA című különleges műsorunkban egyszerre van jelen tűz és  víz, föld és  levegő ugyanazon a színpadon.

Hogyan lehetséges ez?
Egy több mint 2500 liter vízzel feltöltött medencével, lángoló padlóval és szikrázó dobverőkkel, közel 350 acélrugó feszítésében egy 40 négyzetméteres trambulinszőnyegen.

… Erdőtűz, özönvíz, légszennyezés, és ipari bányászat. A Föld kizsákmányolásának utolsó óráiban járunk, a figyelmeztető jelek egyre jobban átszövik a bolygó mindennapjait, mi mégsem foglalkozunk vele eleget….Pedig az ember e 4 elem uralta világban él, így négyféle temperamentummal és érzelmi tulajdonságokkal felruházva.

Tüzesség és higgadtság, szabadságvágy és konformitás, bátorság és félelem… minden embert különböző módon jellemző jegyek és tettek. Egyben azonban minden ember  megegyezik, hogy  senki sem  élhet e 4 elem nélkül, csakis általuk és bennük, remélve, hogy még unokáinknak is ugyanígy lesz rá lehetősége…

Videó:
https://youtu.be/Tn7jeG2_A_Y