Új időpont 2020. szeptember 11. 18:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2020. 09. 11-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2020. 03. 13., pótelőadás: 2020. 09.11.)

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A MOM Kulturális Központ Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket? c. programjának terembérleti konstrukcióban helyszínt biztosít, jegyekkel kapcsolatban döntési jogköre nincs. 

Jegyinformációk kapcsán az alábbiakban közöljük a produkció közleményét:

Tisztelt Közönség!

A MOMkult-ban tartott tavaszi előadásainkat új időpontokban fogjuk pótolni, melyekre érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. 
Amennyiben a pótidőpont a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket. 
A MOMkult Jegypénztárában vásárolt jegyekkel kapcsolatban a program@momkult.hu email címre, a Tixa Irodában vagy a tixa.hu-n vásárolt jegyekkel kapcsolatban pedig az ugyfelszolgalat@tixa.hu email címre várjuk kérdéseiket.

Megértésüket köszönjük!

—–

Mi a teendő, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, de a nőkkel sem? Miért a mi hibánk, ha Ők rosszat álmodnak? Miért baj, ha őszintén válaszolunk arra a kérdésre, hogy fogytam-e? Érdemes-e a friss jogosítvánnyal vezető feleségünknek tanácsokat adni vezetés közben? Eljön-e az a pillanat egy nő életében, amikor azt mondja: Köszönöm, van elég cipőm, nem kell több. És miért dobban meg mégis a szívünk, ha belép a szobába?

Ezekre a kérdésekre nem tud választ adni az előadás, azonban további kérdéseket vet fel az együttélés nehézségeiről és szépségeiről.

Csányi Sándor egyszemélyes vígjátéka: nyolc különböző karakter – nyolcvan percben.

Kedves Érdeklődők, tisztelt Vendégek!
Felhívjuk figyelmüket, hogy az előadásra a későn érkezőket nem áll módunkban beengedni.
Köszönjük megértésüket!

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)