Új időpont 2020. szeptember 21. 20:00 Magyar leiras:

Az előadás új időpontban, 2020. 09. 21-én kerül megrendezésre.
(eredeti időpont: 2020. 03. 15., pótelőadás: 2020. 09.21.)

A 2020. március 15-i előadásra váltott jegyek érvényesek az új, szeptember 21-i időpontra.

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendelete alapján a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft tagintézményei, valamint az üzemeltetésében álló telephelyek, mint közművelődési intézmények pillanatnyilag látogatási tilalom alatt állnak.

A BUDAPEST BÁR KÖZLEMÉNYE!
Nagyon sajnáljuk, hogy nem lehetünk Önökkel március 15-én, pedig nagyon készültünk! Kérjük, aki jegyet vett a koncertre, figyelmesen olvassa el ezt a közleményt. A március 15-i koncertet, ami a MOMkultban lett volna, a helyzet alakulásától függően június 4-én pótoljuk be. A március 15-re megvásárolt jegyek érvényesek lesznek. FONTOS, hogy őrizzék meg a jegyeiket! A válsághelyzet kihirdetésével a zenészek, művészek nagyon nehéz helyzetbe kerültek, ezért kérünk mindenkit, hogyha megteheti, ne váltsa vissza a jegyét, hanem használja fel majd a későbbi időpontban. A hatályos törvények szerint a válsághelyzet kihirdetése előtt megvásárolt jegyeket nem kötelességünk visszaváltani , de mi nem szeretnénk ezzel a jogunkkal élni. Inkább azt kérjük, döntsenek úgy, hogy bíznak a helyzet javulásában, bíznak abban, hogy újra lesz élet, koncert és művészet, és megvárják a koncertek pótlását. Aki ezt nem tudja, vagy nem akarja megtenni, visszaváltjuk a jegyeit. Ennek módjáról hamarosan értesítünk mindenkit.
A MOMkult kiegészítése: Amennyiben az új időpont  a vásárló számára nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjen jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

A Budapest Bár 2020 tavaszára új lemezzel készül, melynek témája a szerelem és ennek minden minősége: boldog, szomorú, elkeseredett, csalódott, játékos, régi és új.
A lemezre felkerülnek régebbi kedvencek, a koncert műsora azonban elsősorban az új dalokból áll majd össze.

Fellépnek: Behumi Dóri, Németh Juci, Rutkai Bori, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Lovasi András, Mező Misi, Szűcs Krisztián és Tóth Vera.
Vezető: Farkas Róbert
Zenekar tagjai: Farkas Mihály, Farkas Richárd, Ökrös Károly, Kisvári Ferenc

A Budapest Bár a már jól ismert kávéházi dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává.

Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, védjegyévé vált egyedi stílusának gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlnak vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban.

Jegyinfó | űrlap

Kérjük, az üzenet rovatban jelölje meg, mit szeretne az elmaradt programmal kapcsolatban intézni!
(jegyinformáció, programáthelyezés, lemondás, jegyár-visszatérítés, stb.)