Megnyílt a játszótér

Megnyílt a játszótér

A Hegyvidék játszóterei megnyílnak a látogatók előtt, így a MOMkult udvarán lévő is. A MOMkult épülete viszont továbbra is intézménylátogatási tilalom alatt áll Magyarország kormányának 46/2020. (III.16.) sz. rendelete alapján, ezért az épületbe belépni (mosdók, büfé stb.) tilos.

A játszótereket mindenki a saját felelősségére használhatja. Az önkormányzat rendszeresen végez majd fertőtlenítést, a nagyokat hetente többször, a kisebbeket hetente egyszer fertőtleníti. A MOM épülete egyelőre zárva tart, mellékhelyiségei sem látogathatók.
A járványveszély nem múlt el, ezért nagyon fontos az egészségbiztonsági intézkedések betartása.
A Fővárosi Önkormányzat rendelete szerint 18 év felett kötelező a maszk viselése, a kamaszok számára pedig ajánlott. Kérjük a játszóterekre látogatókat, hogy gondoskodjanak az egyéni higiéniai eszközeikről. Kérjük továbbá, hogy a használt törlőkendőket, maszkokat otthon dobják ki,  ne a nyilvános szemétgyűjtőkbe dobják.
Minden hegyvidéki lakos felé kérés, hogy egymásra odafigyelve, egymásra vigyázva, türelemmel kezdjék újra a közösségi életet.  


Blog | Info

Tájékoztatás jegyekkel kapcsolatban
Blog

Tájékoztatás jegyekkel kapcsolatban

Kedves Jegyvásárlóink!  Köszönjük az elmúlt hónapokban belépőjegyek visszaváltásával kapcsolatban tanúsított türelmüket. Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy...

Lyukasóra klub – Jelenleg online
Blog

Lyukasóra klub – Jelenleg online

Irodalmi vetélkedő nem csak irodalmároknak A Lyukasóra klub egy rendhagyó, interaktív irodalmi est, melynek során...

Maradjunk játékosak! Danny mesél – Afrikáról, zenével, mindenkinek
Blog

Maradjunk játékosak! Danny mesél – Afrikáról, zenével, mindenkinek

2020. április 29. „Dilis-bilis dalt izélj, Fésűn-selyempapíron zenélj” Shel Silverstein: Dugj bele valamit a világba...

További híreink