Nyitva tartás | mindennap 8.00-19.30 óráig | továbbá rendezvényekhez igazodóan.

A nyári időszakban a MOM Kulturális Központ épületében és kertjében időszakosan karbantartási munkák zajlanak. Az ebből adódó esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.

 

ÉPÜLETHASZNÁLAT

  • Akadálymentes bejárat A MOM Kulturális Központ akadálymentes bejárata a főbejárattól jobbra található. Az épületen belül minden akadálymentesen megközelíthető. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére további segítségnyújtás tekintetében.
  • Ruhatár A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. ruhatára az Önök kényelmét szolgálja. Kérjük, hogy kabátjukat, esernyőjüket és nagyobb méretű táskájukat a ruhatárban helyezzék el, mert ezek akadályozhatják a széksorok közötti közlekedést. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a ruhatár a rendezvényt követően egy óráig tart nyitva, ezt követően a ruhatárban hagyott kabátok, csomagok a portán kerülnek elhelyezésre. Amennyiben a ruhatár kötelező, a ruhatár díja kabátonként 200 Ft.
  • Catering / MOM Café A Kulturális Központ hangulatos büféje, valamint gyönyörű, ligetes, kertbe nyíló terasza várja a vendégeket, mely ideális helyszíne a város forgatagából kilépve egy baráti találkozónak, üzleti megbeszélésnek.  A büfészolgáltatást a „Festett” Kakas Bt. végzi. Külső helyszíneken, szabadtéren egyaránt magas színvonalon szolgáltató partner mind a hideg-, mind a meleg étkeztetés területén. Nyitvatartás | 09-20-ig. A MOM Café a rendezvények végéhez igazodva biztosítja a fogyasztás lehetőségét. Az épületben számos olyan kényelmes hely található, ahol fogyasztani tudnak. Kérjük étkezéshez ezeket szíveskedjen igénybe venni. Az előcsarnok asztalain hagyott poharakat, csészéket a büfé munkatársai az előadás alatt összegyűjtik.

 

HEGYVIDÉK KÁRTYA 

Mi a Hegyvidék kártya?

A Hegyvidéki Önkormányzat által kibocsátott, kedvezmények igénybevételére jogosító kártya, mely 2014. májusától Hegyvidék Kártya és teljes jogú Multipont kártya is egyben.

Mikor és hol használható?

■ Bevásárláskor, tankoláskor, kulturális programokhoz, sportoláshoz, stb.

■ Több, mint 200 kerületi elfogadóhelyen (részletes elfogadóhelyi lista: www.hegyvidekkartya.huElfogadóhelyek menüpontban), továbbá országszerte a Multipont teljes hálózatában a Multipont pontgyűjtő és pontbeváltó helyeken (www.multipont.hu).

Kik vehetik igénybe?

■ XII. kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező polgárok,
■ XII. kerületben dolgozók és/vagy tanulók.

Hol igényelhető?

Személyesen a Hegyvidéki Önkormányzat ügyfélszolgálatán és az Istenhegyi úti, Mészáros utcai MOL töltőállomásokon, továbbá interneten a www.hegyvidekkartya.hu oldalon az Igénylés menüpont alatt.

 

HÁZIREND

A MOM Kulturális Központ a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 8.§ (1) bekezdésében a települési önkormányzatok számára kötelező feladatként meghatározott közművelődési tevékenységek támogatásának közfeladatát látja el.
Nyitvatartási idő: minden nap 8 órától 20 óráig, illetve ettől eltérően a programokhoz igazodóan.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. programjain, belépődíjas rendezvényein a látogatás feltétele a jegyváltás, illetve tanfolyamok esetén a tanfolyamdíj befizetése.
Látogatóink zavartalan szórakozása érdekében minden munkatársunktól, látogatónktól elvárjuk a közösségi és társas együttlét szabályainak megfelelő kulturált magatartást és megjelenést.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. berendezéseinek és felszereléseinek rendeltetésszerű használata- az anyagi felelősség terhe mellett – valamint a tisztaság és a rend megóvása minden munkavállalónak és látogatónak érdeke, kötelessége. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséggel jár. A technikai berendezéseket és felszereléseket csak a program- és tanfolyamvezetők, illetve a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. munkatársai által megbízott személyek kezelhetik.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén tartózkodó minden személy köteles betartani és másokkal betartatni az érvényben levő Munka-, Tűz- és Vagyonvédelmi Szabályokat.
Ittas, bódító- vagy kábítószer hatása alatt álló személy a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén nem tartózkodhat.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területére szeszes italt, kábítószert, valamint élő állatot behozni tilos. A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. épületében görkorcsolyával, rollerrel, kerékpárral közlekedni tilos.
A dohányzásról szóló törvény értelmében dohányozni a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén csak a dohányzásra kijelölt helyeken lehet.
A tűzrendészeti szabályok betartása és betartatása a MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén tartózkodó minden személyre nézve kötelező. Nyílt láng használatához az igazgató előzetes írásbeli engedélye szükséges.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. területén a programokhoz kapcsolódóan bármilyen terméket árusítani, terjeszteni csak ügyvezető igazgatói engedéllyel lehet. Az árusítás csak esztétikailag kifogástalan árusítóasztalokról történhet.
A MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. a behozott értéktárgyakért felelősséget nem vállal.
Az egyes helységek zárhatóságát az intézmény „Kulcsrendjében” szabályozottak szerint lehet megoldani.

Bármely veszély, baleset észlelése esetén értesítendő a biztonsági szolgálat, a Művelődési Központ munkavállalói, valamint az adott ügyben illetékes hatóságok.
Telefonszámok:

MENTŐK – 104
TŰZOLTÓK – 105
RENDŐRSÉG – 107
Mobiltelefonról elérhető segélykérés – 112

Kérjük látogatóinkat, hogy észrevételeikkel, problémáikkal forduljanak munkatársainkhoz.

KÉSŐN ÉRKEZŐ VENDÉGEK

Programjainkat, színháztermi előadásainkat a meghirdetett időpontban pontosan kezdjük. Késve érkező vendégeink – az előadás zavartalansága érdekében – jegy szerinti helyüket csak a szünetben foglalhatják el.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone